Peugeot Metropolis 400 RS

De Peugeot Metropolis 400 RS is een driewielige motorscooter met een vermogen van 36 pk en een cilinderinhoud van 399 cc. Het is een sportieve versie van de reguliere Metropolis 400 en is voorzien van een aantal extra functies en upgrades om de prestaties te verbeteren.

Enkele van de functies die de Metropolis 400 RS onderscheiden van de standaardversie zijn onder meer een sportieve uitlaat, een verstelbaar scherm, LED-dagrijverlichting, aluminium voetsteunen, een sportief zadel, zwarte velgen en rode remklauwen. Het heeft ook een geavanceerde traction control-systeem om de veiligheid en het rijgedrag te verbeteren.

De Metropolis 400 RS is ontworpen voor stadsgebruik en is voorzien van een kantelvergrendelingssysteem dat zorgt voor stabiliteit en veiligheid bij het nemen van bochten. Het biedt ook veel opbergruimte onder de stoel en heeft een USB-poort om apparaten op te laden.

Al met al is de Peugeot Metropolis 400 RS een comfortabele, sportieve en praktische driewielige motorscooter die ideaal is voor stadsvervoer en lange ritten.